Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Ekim 2011, 01:15   #9
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Van Depremi..

Ben canlı olarak çekilen -----yu izledikten sonra,hani bir bebeği beşikte sallarsın ya. Ondan farkı yok.. Allah ölen vatandaşlarımıza rahmet,yakınlarına baş sağlığı diliyorum.. O ker--- evler milletin üzerine yıkıldı.. Biz burada bilmem kaç şiddetinde deprem olsa yıkılmaz denen binalarda otururken,onlar kendi el emeği göz nuruyla yaptıkları evleri de kendilerine mezar oldu.. Benim isyan ettiğim tek olay burada,yüce Allah herşeyin en iyisini bilir. Fakat bu devlet doğuya gereken önemi verseydi,her yer depreme dayanıklı olsaydı.. Burada olupta ölmeyeceğimiz anlamına gelmiyor bu,fakat dediğim gibi.. Keşke..'ler gereksiz artık..
Onlarca yalvarış,o çocukların gözyaşları,diğeri kardeşim öldü öldü orada kaldı.. Diyor olması.. Insanın içini sızlatıyor.. Bazı vatan evlatları da yok PKK'lı oh olsun gibisinden diyor olmaları.. Sende onun yerinde olabilirdin.. Neyse biraz daha konuşursam beni bilen iyi bilir,ağzımı ve konuşma tarzımı bozacağım.. Umarım bir daha böyle acı olaylar ülkemin başına gelmez,saygı ve sevgilerle..

Kahraman Tazeoğlu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver