Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2011, 23:55   #1
Adem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Van Depremi..

Bugün Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündedeki deprem cok üzücü bir durum yaratmistir. Hakkarideki bizim rahat uyumamiz icin canini veren Sehitlerimizden sonra üzülecegimiz bir olayin daha olmasi cok üzücü...

ve 100 ölü ve 500 yarali var belkide bu sayi dahada yüksek bir rakama gelicek.. Kaldi ki bazi kisi/kisiler meydana gelen bu depreme "ALLAHIN SOPASI YOK" gibi müstahak cümleler kullananan insanlıktan nasibini alamamis insanlari gorunce dahada üzüldüm.

Hastalık gibi kroniklesen önyargili düsüncelerden nüksetmek uygarlik gelisiminin onundeki en buyuk engeldir.

9 yasinda ölen o yavru mu PKK ya yardim etti ve belasini buldu ? depremle terör arasında iliski kurmaya calisip terörü destekliyorlar diye kücümseyen zalim olan insanlari gormek ne kadar utanc verici.

Yapilan bazi Yanlislari ve haksizliklari enkaz altinda kalan nice masum insanlarimiza yüklemek sahsimiza degil. insanlik onuruna yakismaz..

Saygi deger arkadaslar, insan insandir. kimseye sorulmadi dogarken turk mu olacaksin yoksa kürt mü diye. statik inançlar bütünüyle insanlari yargilamak bir insanlik ayibidir. onur kiricidir..

Deprem'in psikolojik ve fiziksel yikimı büyüktür Cenabı Allah yardimcilari olsun. bu kışta sogukta. Bu soguk gecede göçük altinda insanlarin oldugunu düsünmek insanin üzülmesine yetiyor..

Acinin ve zülmün her türlüsünü kiniyor..

Huzur ve metanet diliyorum, tüm yurda.

Ölenlere Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum. umuyorum göçük altında kalanlarda kurtulur..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver