Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Ekim 2011, 20:05   #25
pyracantha
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mutlu yıllar ''Axim''im..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yaa, yaa... Bir yaş daha bitiyor Güray abimle ve benimle..
Her ne kadar yanında olamasam da, sana sarılamasam da bilirsin ki yüreğim ve sevgim ile sana kapanır seni sararım..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Senin bende ki yerini hiç kimse yok edemez, kimseler alamaz seni benden. Cenab-ı Allah dışında

Seninle bahar ablam sayesinde tanıştık, seni de kısskandım ve seni de ekledim msne iyi ki. Senin bende ki yerin var ya abla böyle derin, derin..

Başta sana birini anlatırken o kadar tereddüt ettim ki 'acaba güvenebilirmiyim?' diye içimden geçirdim. Ama sen diğerleri gibi başkalarının acılarıyla, hüzünleriyle, hatalarıyla sevinecek,eğlenecek biri değilsin.. Bu yüzden seni seviyorum bu yüzden sana saygı duyup abla diyorum.

Benim her mutsuz anımda, her mutlu haberlerimde yanımdaydın.. Bende senin her anında yanındayım, her anında da olacağım inan buna

Ezan okunuyor şunu da demek istiyorum.. Yüce rabbim bana verdiği güzel şeyleri sana da kat, kat versin ve birlikte.. (güray abimlee...) Onu anlatamam zaten, o birtane, enişte felan diyemem 'has abimdir':P
Ben sizin ikinizi ayrılmaz bir yapboz gibi görüyorum. 2 gün başbaşa kaldınız umarım beni özlemişsinizdirrr

İnşallah seneye temelli sizinleyim oraya taşınayım da hem yunus hem siz bir taşla iki kuş olur :p

Ayrıca konunun içine bakınca bir şeye gülesim geldi, onu güray abim çözer

Doğum günün kutlu olsun birtanem, herşeyim, ablam.. Allah'ım geri de kalan ömrünü güzel kıldıklarıyla seni bu senee de güzel kılsın.. Seni çok seviyorum, sağlıklı, huzurlu, aşk dolu, para dolu, ev dolu, bmw dolu bir diliyorum:p

Dost dediğin senin geçmişinde ,geleceğinde, bugününde yer almalı.
Dost dediğin senin her zaman yanında olduğunu bildiğindir.

Dost dediğin senin göremediklerini açıklamadan çekinmeyendir.
Dost dediğin sadece sevincini değil acını da paylaştığındır.
Ve hiç bir zaman sırtını yaslamaktan çekinmediğindir !

Pasta

Üstte ki pembişşşi sana yakıştırdım, gönlümce senindir!
.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver