Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ekim 2011, 13:46   #10
YaRGuCi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Şahadet Şerbeti İçen; ÖLümsüz ŞehitLerimiz den ResimLeri.

Alıntı:
Aynı düşünceleri, aynı acıları + aynı an'da paylaşmak, bu olsa gerek!.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
((

Asil duygularınız için Tşkler... YaRGuCi

ben tşk ederim.Duygularımızı keske dil ile degilde gögüs gögüse carpısarakta şad edebilsek.Çok isterdim sehit olmayı.Allah inş bizlerede nasip eyler.Şu bizde var olan duygular ölmedigi sürece bu vatan düsmez..!.Benim burdaki nefretim elinde silah olan daga cıkan kücük cocuklara, daha ergenlik cagına yeni yeni gelmiş genclere degil, onları bu yola sevk eden icimizde var olan hainlere, dış güclere ve de militan yanlılarınadır.Unutulmamalıdır ki; halka zulmeden bunlar, kardeşlerini hunharca katletmeye calısan gine bunlar, iktidar savaşı güden gine bunlar, çıkar peşinde koşan, Türkiye Ekonomisinin güclenmesini istemeyen gine bunlar, peki ya bunları bile bile neden bazı kesimler bunları savunur.Zamanında yapılan devrimlere dayanarak gelecege yani su zamana neden yansıtılıyor.Zamanında yapılan kalleşce halka zulum eden önderler suanda bir bir ifadeleri alınıyor.Bu savaşa son vermeleri lazım.Çünkü zamanında yapılanı gelecege yansıtırlarsa bu devlet yani bizler asla ama asla istedigimiz demokrasiye erisemeyiz.Televizyonlarda görüyorsunuz Fransa, Almanya, İtalya, ABD, Yunanistan, Romanya v.b gibi devlet suan da ekonomik krizler icinde boguluyor.Cıkıs arayısları icinde.Pekiya Turkiye; ne yazık ki bizlerde bu terör olayları ile savasıyoruz.Deger mi peki bunlara.Degmez.Bunun diger tarafıda var.Cok sey anlatmak isterdim ama ne yazık ki; suan icin altını ciziyorum şuan icin susmak gerekiyor.Askere gittigim an bu susmam yerini bir gülle gibi ses cıkartmak icin hazır vaziyette olacak.

Konu YaRGuCi tarafından (22 Ekim 2011 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver