Turkun Turkten baska dostu yoktur
Is yerinde molamda, gazete mansetlerine goz atim dedim. Tabi, Turk gazetelerini okudum.. sonra yabancilarin gazetelerini. Girdigim sitelerde, buranin gazeteleri.. sehit haberlerini aradim. Merak ettim ne yaziyorlar diye. baktim baktim.. bir iki gazetede hicbirsey bulamadim.. Daha cok Israilin ,serbest biraktigin filistinliler ve Filistinlilerin serbest biraktigi bir asker.
Bir gazetede buldum aradiktan sonra, oda baya kisa ve oz yazilmis birsey. Onemsizmis gibi. Ve yazida dikkatimi ceken, PKK anlayisi. PKK'nin kurtleri temsil ettigi dusunup, "gorilla" dedikleri bir orgut diye kitab ediyorlar. Terror orgutu sozleri hic gecmiyor. Yazida, sanki.. bir mucadele veriyorlarmis gibi yazmislar.
Baska bir gazeteye baktiktan sonra hemen hemen ayni seyi gordum.
Malesef.
Aslinda sasirmamaliyim. Buranin kutuphanelerdeki kitaplarda kac kez sehit oldum ki.. dunya haritasinda.. sozde "Kurdistan" var.
Koskoca, "medeni ve cagdas" bir ulkenin (Avustralya) , terrore surekli karsi gelip, surekli onemsedigini belirten bir ulke, Bizim terror ile mucadelede.. farkli davraniyorlar.
Yani, bunlarin ulkesinde.. en ufak sey terror oluyor. Musluman birisi, bir olaya karistiginda.. Musluman diye geciyor.. ve kotu ornek veriliyor. Fakat, gelki bize.. biz kac sehit verirsek verelim, bunlarin gozlerinde onlar terror orgutu degil.
Bana dokunmayan yilan bin yasasin mi derler.. o hesap .
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|