Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ekim 2011, 13:28   #803
Aur
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

Bu Profili Ziyaret Eden Son 10 Kişi.
  1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : iyi, sessiz, sakin birisi, ayrica cok saygili
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : sevdigim birisi, iyi, efendi, saygili, kendi haline
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : bas dusman
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
    ahaha saka saka idealist insan kendi capinda;p
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : bilmem, tanimiyorum, ama oyunlarda karsilasiyoruz, saygili
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanimiyorum hiç
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanimiyorum hiç
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : nasilsin adamim!? okay?! ahaha amerikan gangsta o ya.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : taniyorum tanimamazliktan geliyorum ya, isime geliyor :P
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : bugra, kendi halinde, duygusal arkadas
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ya ben varya, harbi sana cok kirginim, ama ne olursa olsun, seviyorum seni abicik (baya yussuzlestim ha)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet