[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Severim alper'i, hemşerim.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Hande kırgınım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Çokkk sevdiğim, kimseyi yerine koymayacağım nadir insanlardan.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ay bu kızı hem severim, hem kızarım. Denklemi oturtamadım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hayat sana güzel şeyler sunsun canım.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Şüphelerim var,hayranım sanırım?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Berk benim için bambaşka, kardeşlerim arasında sevdiğim nadir kişilerden
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Ara ara giriyor
:)
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Benim canım meleğim, senin bende ki yerin çok ayrı bunu ben söylemeden de anlarsın sen.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Profil ziyaretçiim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Adem'i severim, eskiden beri çok iyi anlaşırız. Kimseyle pek anlaşamaz bu bir gerçek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (yardım için ulaşacağım canım!)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.