Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2011, 20:50   #18
dreamy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kıvırcık saçlar

Lal Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dreamy yatarken saçlarına bone tak etrafa dökülmesin:p Ben yerde, orada, burada saç görmeye tahammul edemiyorum yaa . hele birde yemeğin içinde çıkarsa ıykkk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bak ben kaç yaşıma geldim hala bir tane bile beyazım yok..
Saç beyazlaması genetik olabilir mi acaba?

Annem de hergün cinnet geçiriyor zaten orda burda saç teli görmekten
Çok gür olan saçlarım 2 tel kaldı şimdi :|
Biraz da Nons. abi yoldu tabi ondan da olabilir ehueh :p

Şaka bi yana beyazı görünce çok moralim bozuldu benimde genetik mi bilmiyorum ama beyaz için yaşım çok küçük daha. Sanırım genetik bunalıma girdim resmen ya her şey üst üste gelmeye başladı şu sıra bide türlü türlü şeyler geçiyor kafamdan boyatmaya kadar geldim hatta
Ama çevrem engelliyor hep boyatırsan daha çok beyaz çıkar saç köklerini yakar dökülmesi kesilmez diyenler var. Boyaya bende karşıyım aslında ama en azından kendi rengime boyarım yine :/

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver