Cevap: Şu an dinlediğiniz şarkının içinden bir cümle
Askimi sen çaldin, yüregimi kanattin , Delice seviyorduk atese saldin , Öyle zor ki seni kaybetmek , Öyle zor ki sen yine bulmak , Fakat sen degistin beni virane ettin , Kirlettin bu aski dönsen ne yazar. Benim için öldün sen , Artik dönmem sözümden , Yüregimi zehirledin sen , Içimden attim seni, o günler dönmez geri , Göremezsin artik beni . Aglamak neye yarar istersen gel yalvar , Kalbimi aldim senden dönsen ne yazar , Öyle zor ki seni kaybetmek , Öyle zor ki seni yine bulmak , Fakat sen degistin beni virane ettin , Kirlettin bu aski dönsen ne yazar. Benim için öldün sen, Artik dönmem sözümden, Yüregimi zehirledin sen, Içimden attim seni, o günler dönmez geri, Göremezsin artik beni. Şiir: Aglama, gelme sakin , Ellerin bana degmesin , Senin gibi zalimi nasil sevmisim ? Sus! Kimse bilmesin... Senin için artik aglamam, Senin gibi bir vicdansiza bir daha yanmam ! Diz çokupte hiç yalvarmam ! Sen gelmesende olur ; Cunku ben acilarimlada MUTLUYUM !
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇALIŞAN; Hata Yapar ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar ASİL İNSAN; İdare Eder ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder BASİT İNSAN; İftira eder DÜRÜST İNSAN; Sabreder... |