Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2011, 17:49   #71
dreamy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Rüyaniz yorumlanir

Merhaba..

Yine saçma ve anlamsız(gerçi size göre anlamı olabilir) bir rüya ile geldim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Biraz da sonucu olmayan bir rüyaydı.

Teyzemlerin evindeyim ben dahil birçok kişi var ama yüzlerini görmüyorum. Daha sonra silahlı bir adam girip rehin alıyor içerdeki herkesi. Ben ve yanımda olan 3 kişi arka odalardan birine kaçıyoruz saklanmak için ama kaçtığımızı görüp peşimizden geliyor. Kapıyı kitleyip arkasına yatağı koyuyoruz açılmaması için daha sonra ben korkup pencereden balkona geçiyorum ve teyzemlerin evi 2 katlı olduğu için aşağıya kolaylıkla atlıyorum. Daha sonra yardım çağırmak için hızla koşuyorum bir araba yaklaşıyor bana doğru ve içinde babamın ve eniştemin olduğunu farkediyorum anlatmaya çalışıyorum ama beni dinlemiyorlar eve doğru gidiyorlar daha sonra başımı çevirdiğimde annem pencereden bana gülümsüyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Silahlı bir adamın bizi rehin almasını anlarım dün gece uyumadan önce polisiye bir film izlemiştim sanırım onun etkisinde kaldım
Ama sonrasında olanların bir açıklaması var mıdır?

Teşekkürler (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver