Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Ekim 2011, 17:30   #789
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. AsiIzadE: Profil ziyaretçisi(Tanımıyorum.)
  2. Axim: Benim için değerlilerin demirbaşlıgını çeken bir kaç üyeden bir tanesidir.Konuşmalarından keyif alıyorum.Birtanedir işte kısa ve öz
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  3. BuReNeuS: Ben seni nasıl anlatsam ki uyusum bilemedim işte.Çok senelik kardeşimdir,her şeyimdir.Ben ve o sanki kaybolmuş kardeş gibiyiz.Çok severim benim için çooook değerlidir.O benim tek real dostum!!
  4. Cemalizm: Sohbeti iyidir.Arada beni hatırlamaz.Bu aralar sıkıntıları vardı umarım geçmiştir.Askerliğini bitir de dön artık If'e.Hayırlı tezkereler.
  5. Dark: Eski bir arkadaş.Kendine gelmesini diliyorum kendisi için.
  6. Deep: Murat iyidir.Çokda iyidir ve ben tarafından çokca da sevilir.Ah birde ikimizde insanları ayırt edebilsek ne güzel olucak dimi kardeşim?
  7. Kalemzede: Kalemi güzel insan.Magazinci seni
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  8. Pentagram: Ögretmenim.Tanışmamıza çokca sevindim ben
  9. SBE: Sohbet etmeye başladıgımız zaman doyumsuz oluyor yahu pek efendi,pek utangac;yakışıyorda hani.Avatar ustam benim
  10. System: Ah bu aralar sen olmasan ben ne paylaştığımın farkında olmuycam.Yardımların için gerçekten minnettarın sana.Başlangıcımız pek güzel olmamıştı ama demek ki ön yargıda bulunmamak lazımmış dimi?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat