Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
AnsweR* sen türkü söyle ve gülümse küçüğüm, çünkü sesinin ırmağıyla yeşerecek hasretin bozkırları. GNU* Kibar.. KarakıZ* Su siralar oldukca dikkat cekiyor, hos geldin. Lady* Buğulanan camlara usulca yüzünü çiziyorum ki yüzün bir yağmur damlası olup düşüyor yapraklarına gülün..Güller de bozamıyor bu uzun karanlık sessizliğini kentin, anılarını yitiriyor sokaklar bezirgânlaşıyor bulvar ışıkları.Tarih de kekemeleşiyor bazen ki o zaman aşktır tek bilici.. asksa yürümek gibi bir şey duyabilmek, kuşların gelişini.Anısı bizsek eğer bu kentin, unuttuğu türküler bizsek, acıyı rehin bırakıp bir güle anımsatmalıyız bunları bir bir. Sonra yürümeliyiz seninle sokaklara caddelere çıkmalıyız..Belki bir aşktır bu kentin belleğini geri getirecek olan.Burada yağmur yağıyor ama sen semsiyeni almadan gel yine de.. özletiyor bu çılgın sağanak seni hemde sırılsıklam özletiyor biliyor musun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Luis* Dogum günü cocugu. Yeni yasin sana ugur getirsin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. PapatyA* Zamansiz gelme. Elim kolum daginiksa sarilamam. SBE* Benim gördüğüm aşk, sevmekten başlayan azgınlıktır..O kadar çok sevmek ve azmak lazımdır ki aşk için, hiç bir boğa seni tutamasın, hiç bir toreoador sana kırmızı şal göstermesin. Evet aşk, kendine mahsus bir boğa güreşidir. Picasso dahi bunu çok iyi bilir. SouL* Umman. toXic* Ve güldün rengarenk yagmur yagmaya basladi.. xyL* Seninle ben, iki deliyiz. |