Cevap: Saygi hak edilmeli mi?
İlk defa bir yöneticiyi özgüven ve adalet duygusu içinde görmekte olmamdan dolayı forumdaki kullanıcıların özgürlükleri hakkında hiç bir endişe duymuyorum. Bu yüzden, bana bu düşünceyi yazma fırsatı veren kişiyi tebrik ediyorum.
-
Küçücük bir devlet düşünün ve az sayıdaki halkının menfaatleri uğruna değil de kendi kişisel zevkleri uğruna hanelerin ekmeğine, hanelerin aşına göz diktiğini, illegal yöntemlerle hane üyelerinin namusuna kadar uzandığını düşünün... ne kadar kötü yönetilen ve hatta hakaretli sözcükleri hakeden bir yönetim anlayışı olurdu değil mi?
Şimdi de bir forum düşünün.. yöneticileri üyelerin özelini okuyor, özelindeki yazışmalarla bir takım kişilerin kendisine olan tavırları üzerinden rant sağlamaya çalışıyor. basiretsizlik örneği değil mi? Ben forumun el değiştirmesinden, yönetim kademesinin tamamiyle değişmesinden minnettarım. saygının, özgürlüğün ve hoşgörünün ne demek olduğunu iyi bilen yöneticilerin bulunmasından dolayı mutluyum, neden mutluyum? çünkü 7/24 forumda çevrimiçi olan ve burada vakit geçirmekten hoşlanan insanların huzurlu bir biçimde misyon ve vizyonlarını sürdürmelerini isterim. Çocukluktan arınmış, idealist ve kararlı düşüncelerinden dolayı forum sahibini tebrik ediyorum. Diğer yöneticilerin ve yönetici adayların da kendilerine örnek almaları gereken ilk kişinin forum sahibinin olmasını temenni ediyorum. |