|
Coder Nickli Üyeden Alıntı
|
1- İrc Hayatınıza Nezaman Ve Hangi Sunucuda Başladınız
2- Görevde bulundugunuz Yerlerde Görevinizi Yerine getirdiginizden Şüpheniz Oldumu
3- En Son Olarak En Sevdiginiz Kullanıcılar ve İF Hakkında düşüncelerini yazabilirmisin
|
1999 senesinde Bluewin.Ch'de başladım. Hiçbir şey bilmiyordum. Bir vesile ile burada chat olayını öğrendim.
Ben bugüne kadar 2 sunucuda bulundum. Yuzuk.Net ile başladı benim IRC hayatım. Orada ben görevimi yerine getirdiğimden şüphe duymuyorum. 6 sene kadar orada bulundum. Şüphe etmiş olsalardı bu kadar zaman kalmazdım herhalde. Lobi.Net sunucusunda bulunuyorum, reel dostlarımız ile orada takılıyoruz.
En sevdiğim kullanıcıları sayarsak bu satırlar yetmez. Birçok üye ile iletişimim yok. Forum'da uzun zaman sonra bulununca üyelerin değiştiğini görüyorum. Dolayısı ile beni tanıyan, benim tanıdığım kişiler az. Fakat gözlemlediğim bazı kaliteli üyeler var. Birçok forum üyesinin de iyi niyetli olduğundan şüphem yok. En kötü durumda bile 3-5 satır muhabbet edebileceğin insanları mutlaka bulursun
IF hakkındaki düşüncelerim. Bir önceki mesajda yazdım bazı şeyleri. Senin soruna biraz daha farklı bir yorum katacak olursam ben buranın tamamen adaletli bir şekilde yönetilmesi taraftarıyım. Hiçbir şüpheye yer olmadığı bir yer olması gibi. Umarım bunu da önümüzdeki zamanlarda yapabiliriz. Forum biraz daha elit hale gelmeli. Birçok bildirimler ile yönlendirme yapmaya çalışsam da yeterli olmuyor. Şuan yeterli görmüyorum. Çünkü 7 senedir açık olan bir forum daha da ilerilerde olmalıdır. Bu yüzden biraz daha çalışma yapılmalı.