Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2011, 14:53   #18
AnsweR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 62.Hafta Çok bilmiş ''AnsweR''

Chione Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,

-Sevdiğiniz insanlara, gözü kapalı olarak güvendiniz mi, güven için neler gerekir?
-Forum hakkında düşünceleriniz ve forumla ilgili kendi hedefleriniz?

Teşekkür ederim.

Ben biraz farklı olduğumu düşünüyorum güven konusunda. İnsanlara güvenirim. Sevdiğim olmuş veya olmamış. Ancak güvenirken de mutlaka şüphelerimi yok saymam. %100 güvenmem. İllaki %1 dahi olsa kendime şüphe konusunda pay bırakırım. Yapım'da var sanırım. Güven için ne gerekli. Güven için sadakat gerekli bana göre. Koşulsuz insanların birbirine samimiyet göstermesi gerekir. İyi günde veya kötü günde sadakat mutlaka şart.

IRCFORUMLARI'na ilk üye olan üyelerdenim. Üye idle: 6 :$ O zamanlar buranın bu şekilde olacağını düşünmüyorduk. Fakat zamanla burası bir ekol haline gelmeye başladı. Dolayısı ile bizimde hedeflerimiz, düşüncelerimiz değişti. Açık sözlüyüm istediğim gibi bir noktada değil henüz. Ama olması için çaba sarfediyoruz. En azından çalışıyoruz. (Perde arkasında çalıştığımız için çalışmıyor gibi gözükebiliriz)

Kendi hedefimi forum için soruyorsan ben bu forumda daha önce'de uzun zaman adminlik yaptım. Bu forum'da 2. kez bu görevdeyim. Forum'dan beklentim yok. Sadece iyi olmasını diliyorum. Bu zamana kadar forum'da yaptığım(ız) hiçbir şey için övünmedik, bundan sonrada övünmeyiz

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver