|
Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
|
Merhaba. - En sevdiğiniz ve sevmediğiniz yönleriniz?
- Sinirli birimisiniz, genelde ne gibi seylere sinirlenirsiniz?
- Hayattan beklentileriniz nelerdir?
Kolay gelsin. |
Biraz sabırlı olduğumu düşünüyorum. Yerine göre hareket edebiliyorum. Ortamlara ayak uydurma özelliğine sahibim sanırım. Nerde nasıl davranacağımı biliyorum. Objektif olduğumu da düşünüyorum. Herkese de saygı duyarım. Biraz seviyorum bu yönlerimi. (ama asla övünmüyorum bu yönümüde seviyorum)
Sevmediğim ise, çok fazla ağırbaşlıyım. Üzerime yapıştı atamıyorum
Denememe rağmen olmuyor. Fevri davranabiliyorum bazı durumlarda. Çabuk sinirlenebiliyorum, zaman zaman dışavuruyorum bu yönümü sevmiyorum. Kontrol ettiğim zamanlar ise birinin beni takdir etmesini istiyorum :p
Sinirli değilim sanırım. Yani kolay kolay sinirlenmem. Konuşma tarzım bazı yerlerde asabi gibi algılanıyor. Sinirli bir yapıya sahip olduğum düşünülüyor. Zaman zaman sinirlendiğim konular oluyor. Kafam bir yere takılıysa başka birisine biraz asabi cevaplar verebiliyorum.
Hayattan beklentilerim, birkaç yapmak istediğim şey var. Onları yapmak istiyorum. Biraz karmaşık durumlar. Bunu bu şekilde es geçiyorum. Halime şükrediyorum, fazla beklentide bulunmakta istemiyorum. Tabularım sarsılmasın
Ama yinede acı sıkıntılı yerine, tatlı sıkıntılı bir yaşam. (karmaşık bir cümle oldu)