Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2011, 13:10   #13
AnsweR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 62.Hafta Çok bilmiş ''AnsweR''

Mara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba,
- En önemli şey nedir ?
- Kavramlardan hangisi sizin için hep daha baskın olmuştur ? { aşk, sevgi,saygı,sadakat,güven,şevkat, vb.}

En önemli şey derken biraz kısıtlı bir soru olmuş ama aklıma gelenlerden cevaplıyayım

Benim için önemli olarak sıralarsak din, aile ve insanlık gelir. En önemli şey din'dir. Sonuçta insan'ın varolması ve bir amaç için gelmesi ile alakalıdır. Netice olarak geldiğimiz yere gideceğiz bu sebepten ayağımızı denk almamız gerekir

Aile kavramı'da önemlidir. Mensubu olduğunuz bir topluluk. Sizi düşünen, sizin için çalışan insanların olması güzel birşey. Yalnızlık hissiniz olmaz. Zor zamanlarınızda size en yakın olan insanlardır. En önemlisi sizin gelmenize vesile olan ve yetişmenizi sağlayan kişilerdir. Minnet duyulması gereken kişilerdir.

"Ailen ile iyi geçin. Ailesine vakit ayıramayan bir adam asla gerçek bir adam olamaz"

İnsanlık, derken burada kişilikten bahsediyorum. Doğru insan olmak zorundayız. Bu da bizim ve çevremiz için önemli bir durum. İtibarlı olmanın önemli olduğunu tecrübelerle gördüm.

* aşk, sevgi,saygı,sadakat,güven,şevkat, vb.

Öncelikle benim için saygı gelir. Saygı'dan sonra güven, sadakat ve sevgi. Hepsi önemlidir ancak sıralaması daha önemlidir. Tek önemsiz olan benim için aşk.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan