|
yagmuR Nickli Üyeden Alıntı
|
merhaba Answer..
*Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak.
Malesef izin vermez buna hayat.
Kendine sarılmalısın sende hayata inat! demiş Can Yucel..peki sen ne yaparsın boyle bir durumda?
*en buyuk hayalin nedir?
*hayatın bir kitap olsaydı adı ne olurdu?
* neden ''answer'' ? nickin? neyin cevapları?
*ve artık klasiklesmis sorum..bir plak olsan ve aşk çalsan..ve takılsan hep aynı yerde,tekrarlasan bu neresi olurdu?
tesekkur ederim.. |
Can Yücel güzel demiş. İnsanların kendi ayakları üzerinde durmasını takdir ederim. Bir mücadele içindeyiz. Güçlü olmak için gücünü ortaya çıkarmalısın. Bazı çevrem için söylüyorum, desteğini görmedim, köstek oldular. İşte bu sebepten dolayı Can Yücel'in dediği gibi "Kendine sarılmalısın sende hayata inat!" diyorum.
En büyük hayalim. Bu yaşıma kadar hemen hemen hepsi gerçekleşti. Bundan sonrası için gerçekleştirmek istediğim bir hayalim yok. Sadece gerçeklerim var.
Hayatım bir kitap olsaydı. Ansiklopedi olabileceğinden şüphem yok. Ben "Mücadele" koyardım ismini :p
Aslında "AnsweR" kelime anlamı olarak seçmedim. Velet zamanlarımda IRC'ye yeni başladığım dönemlerde nick bulamamdan ötürü seçtim. Allen Iverson hayranı olduğum için onun lakabını (The Answer) sadeleştirdim. Başka bir rumuz bulduysamda değiştiremedim
Aşk bana uzak bir kavram. Ben onu beceremiyorum. Benim için aşk değil sevgidir. Bir şey olacaksa bu ciddi olmalı benim için. Hayatım hep gelip geçici olduğu için kalıcı birşeyler arıyorum sanırım. Ancak yanımda kalmasını istediğim kişi üzerine tekrar ederdim.