Cevap: Whois Sayacı Kod Hatası
On *:SNOTICE:*did a /whois on you*:{ /notice $2 Whois Cektiğiniz Nasil Yardimci Olabilirim? }
umarim işini görür.
ayrica Ayni Anda, Özele MSG atmak istersende :
On *:SNOTICE:*did a /whois on you*:{ /notice $2 Whois Cektiğiniz Nasil Yardimci Olabilirim? | msg $2 Merhaba Size Nasil Yardimci Olabilirim ? }
Şimdi bu whois koruma mirc kodu; oper admin helper veya djlere /whois çekildiğinde çalışan bir mirc addonudur.
Birinci whois çekildiğinde; Bana /whois çektiniz, size nasıl yardımcı olabilirim? diye whois çekenin özeline mesaj atar.
İkinci kez aynı kişi /whois çektiğinde Meşgul yada PC başında değilim, lütfen whois çekmeyiniz, mesajını atar.
Üçüncü whois çektiğinde ise aynı kişi dj ve helperler için OP olduğu kanallarda banlar, oper/adminler için ise sunucudan kill atar.
Oper Adminler için whois uyarı addonu.
on *:snotice:*whois*: {
var %> = $+(%,op:,$2)
inc -eu60 $(%>,1)
if ($(%>,2) == 1) {
.msg $gettok(%>,2,58) Bana /whois çektiğiniz, size nasıl yardımcı olabilirim?
halt }
elseif ($(%>,2) == 2) {
.msg $gettok(%>,2,58) Meşgul yada PC başında değilim, lütfen /whois çekmeye devam etmeyiniz.
}
elseif ($(%>,2) == 3) {
.msg $gettok(%>,2,58) Birdaha bana /whois çekersen sunucudan uzaklaştırılacaksın..| sajoin $2 #WhoisKurban | msg operserv raw :Chanserv privmsg #opers $2 Nick’i aşırı derecede whois çekerek rahatsızlık verdiği #WhoisKurban kanalına çekildi.
}
elseif ($(%>,2) == 4) {
.kill $gettok(%>,2,58) Aşırı derecede /whois çektiğiniz için sunucudan uzaklaştırıldınız. )
}
Helper ve Djler için Whois Uyarı Addonu:
on *:snotice:*whois*: {
var %> = $+(%,op:,$2)
inc -eu60 $(%>,1)
if ($(%>,2) == 1) {
.msg $gettok(%>,2,58) Bana /whois çektiğiniz, size nasıl yardımcı olabilirim?
halt }
elseif ($(%>,2) == 2) {
.msg $gettok(%>,2,58) Meşgul yada PC başında değilim, lütfen /whois çekmeye devam etmeyiniz.
}
elseif ($(%>,2) == 3) {
.msg $gettok(%>,2,58) Birdaha bana /whois çekersen kanaldan uzaklaştırılacaksın..
}
elseif ($(%>,2) == 4) {
.ban -uk600 #kanalım $gettok(%>,2,58) Aşırı derecede /whois çektiğiniz için kanaldan uzaklaştırıldınız. )
}
hangisi uygunsa kullanabilirsin
kodlar alintidir.
Konu Coldman tarafından (14 Ekim 2011 Saat 23:56 ) değiştirilmiştir.
|