13 Ekim 2011, 23:12
|
#775 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Üniversite okuduğum zaman aynı apartda kalıyorduk emrecimle, benim sayemde üye olmuştu. Şimdi üniversite bitti ben kendime ev tutdum ayrıldık ama arada evime ziyarete gelir. Çay içeriz, Yemek yaparız. Bayan arkadaşlarımızı alır mangala gideriz. Sosyal bir arkadaş skdklsdlskd
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Çok duyarlı, Çok ince. İyi ki varsın AZE
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Benim toprağım ankaralı, yorumlarını severim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdürde toprak baba tarafından onuda severim. İyidir etliye sütlüye karışmaz.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ata sporunu hala ifa ediyor. Müdür bırak şu sporu bi gün bi boynuza denk gelecen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şaka bi tarafa ispanyolda sevdiğim, efendi arkadaşlardandır. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sevecen, Sempatik, Sevdiğimiz bir arkadaşımızla evli. Allah uzun ömürler versin her 2 nizede.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Hukukcuforumumda teknik adminim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Efendiliği ile sevdiğim, Sevecen, Sevdiğim dostlardan. Dediğim gibi bayramdan sonra şehrine adapazarına geleceğim. Pişmaniye ve çayları hazırla. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Seviyeli arkadaşlardandır. Çok fazla sohbetim olmasada. Forum için emek veren arkadaşlardan.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Zor bir görevi üstlendi IF 'i alarak. Allah utandırmasın. Çalışmalarını güzel buluyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Ben ona kıyamam. O bana kıyamaz. Sevecen, Sempatik, Değerli arkadaşlarımızdan.
|
| |