Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap
| Bora Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | miZah : Dün işe gitmedim. şehir dışından bi misafirim geldi onu gezdirdim şehri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Geçmiş olsun müdür. bende 3 gün önce göz nezlesiydim atlattım. Kendime nane limon yaptım. Söyle valideye bi nane limon kaynatsın. Hadi senin bakanın var ben ne yapacam kime nane limon söylüceeeem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. tekrardan gecmis olsun. istirahat et. | Eyw Müdür, Saolasın. Yeğenlerden Bulaştı Hastalık Sanırım. Yapacak Bişi Yok 5 Tane Velet Geldimi Boynuma Atlıyolar Mecbur Seviyosun. İllaki Bulaştı Bi Yerden Birde Geceleri Soğuk Şeyler İçiyoruz. Acısınıda Çekiyoruz.
__________________ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ÇALIŞAN; Hata Yapar ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar ASİL İNSAN; İdare Eder ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder BASİT İNSAN; İftira eder DÜRÜST İNSAN; Sabreder... |