Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Ekim 2011, 20:08   #772
Rengahenk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Halkın içine karışan yönetici
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : gülüyorum çokça, çizgisi net
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : gidiciyim demiş dün ama...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : bu adamın kullandığı şeyden ben de istiyorum

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : seviyorum tarzını

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : pek naif, bana renkli hatun diye sesleniyo arada

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : nickini de minikpatilerini de çok sevdim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : cinsiyetsiz geliyo bana [yanlış anlaşılmasın da :/ ]

(Bazı insanların cinsiyeti önemsizdir...Kadın yada erkek farketmez.Çok seviliyo kendisi,değer veren oldukça..Bu tip insanlar joker gibidir işte cinsiyet ayrımına ihtiyaç yoktur)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : System.Threading.Thread.Sleep geçiyo aklımdan hep

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : hı

Konu Rengahenk tarafından (14 Ekim 2011 Saat 21:43 ) değiştirilmiştir. Sebep: Açıklama düzenlemesi gerekti ;)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet