YaRGuCi
İsim : ibrahim Soyisim: kaya Şehir: Adıyaman Önceden bulunduğu IRC sunucuları: Dal.Net (1) - BitanemSohbet.Com (3) - Bitanemsin.NET (1) - ChatZtar.Net (2) - Chatdeniz.Net (2) - Akdeniz-Fm.Com (1) - KardeslerFm.Net (1) - GuselSohbet.Net ( Bir Kac Ay ) - Chat.Com.tr ( Bir Kac Ay ) - GeyikTR.ORG ( Bir Kac Ay ) Bulundugum Hosting Şirketleri ; AlmanyaHosting - SevgicekShell - SevgiShell - AntHosting - GuvenShell - OzelShell - Hostbuldum - Shellciniz - O sunuculardaki vasıfları: ( Sunucu Sahibi ) - ( Helper ) - ( UnrealIRCD Departman Sorumlusu - mIRC Scripts Sorumlusu - Genel Sorumlu ) Şu anda aktif olduğu IRC sunucuları; Emektar O sunuculardaki vasıfları: - Kendisi hakkında söylemek istedikleri: Yaklasık 14 senedir sanal alemdeyim fakat, gercek manada kendimi 10 sene icinde yetistirdim cok siteyi dolastım cok kisiye elimden geldigince yardımcı oldum ama; her daim iyi niyetim suistimal edildi buna inaden beni YaRGuCi olarak tanıyan arkadaslarım kendimden ödün vermedigimi bilirler ve 14 sene önce tanınan YaRGuCi herseye inat gine 14 sene önceki YaRGuCi olarak kalacaktır tşkler.Tavsiyem asla kisiliginizden, karakterinizden ödün vermeyin ve asla menfaat icin dostlugunuzu zedeleyecek davranıslar sergilemeyin saglıcak ve esenle kalın.
Konu YaRGuCi tarafından (02 Kasım 2011 Saat 19:03 ) değiştirilmiştir.
|