Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2011, 23:56   #1
Elvent
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ircops ve helpers botları gizlemek

Arkadaşlar konu araştırması yaptım buldum ancak yetersiz sanırım olmadı cünkü sadece 1 bot engellenebildi o şekilde.

Sorunumuza gelelim; /ircops ve /helpers listesinde botları gizlemek istiyorum şunları uyguladım ; struct.h =>>
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
#define OFLAG_LOCAL (OFLAG_REHASH|OFLAG_GLOBOP|OFLAG_WALLOP|OFLAG_LOCOP|OFLAG_LROUTE|OFLAG_LKILL|OFLAG_KLINE|OFLAG_UNKLINE|OFLAG_LNOTICE)

Helpop flagını kaldırmama ragmen helpers listesinde gorunmektedirler.

Ne yapabilirim .?

Ircops kısmına gelir isek aşagıda uyguladıklarım..

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/* List only real IRC Operators */ if (IsULine(acptr) || !IsPerson(acptr) || !IsAnOper(acptr)) continue; /* Don't list +H users */ if (!IsAnOper(sptr) && IsHideOper(acptr)) continue; if (!stricmp(acptr->name, "KaoS")) continue; if (!IsAnOper(sptr) && IsHideOper(acptr)) continue; if (!stricmp(acptr->name, "Security")) continue; if (!IsAnOper(sptr) && IsHideOper(acptr)) continue; if (!stricmp(acptr->name, "Oyuncu")) continue; if (!IsAnOper(sptr) && IsHideOper(acptr)) continue; if (!stricmp(acptr->name, "Sorucevap")) continue; if (!IsAnOper(sptr) && IsHideOper(acptr)) continue; if (!stricmp(acptr->name, "Radyo")) continue; if (!IsAnOper(sptr) && IsHideOper(acptr)) continue; if (!stricmp(acptr->name, "SecurityBot")) continue; if (!IsAnOper(sptr) && IsHideOper(acptr)) continue; if (!stricmp(acptr->name, "Botxx")) continue;

Uygulamış olmama rağmen hala listede görünmektedirler. Sadece "KaoS" nicki görünmemektedir ilginç.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver