Cevap: Forumda Kime Hayransınız ?
Feronia, cok sakin. yagmuR, cok iyimser. Lal, hersey seninle guzel. miZah, dostlugu tatmanin zamanidir. KacaK, cok cabuk kanim kaynadi. aSi, yillar bizi pekistiriyor. yoSun: dusunceikizim. Ruj, tarafsiz sahada tavla oynarsak asla yenemezsin. dreamy, senin gulec yuzunu asanlara <censored>. Mara.. sana telefonda soyleyecegim. Ein, utu canavari. ѕтяαηgєя, adalette bir numarasin. AngeLus, cizgini hic kaybetmedin. Barbie&Coder: anlasin artik. yoSun, kalbin cok iyi. Bora, forumun mudurusun sen. BuReNeuS, ciciligini senin Tuncay. Rengahenk, nick'in cok hos, avatarinda. Cemalizm, her sey vatan icin! J&B bu kadar insani nasil habersiz birakip gidebildin? Nocturnal, askerlik bitsin artik. Seninle kadeh tokusturmayi ozledim. Ashriel, sana sebep bulamadim fakat tanismayi istiyordum. bu yuzden bile hayran kalinasi. Lady, ben senin o terkedislerini yerim. esekherif, umursamaz tavrina hastayim. Slipknot : Nickinin hakkini ver Yaso! :o Melodram, ah o ruj olmasaydi cok guzel seyler yazardim ya buraya, yazik oldu ¦) Samet, yogunluktan kurtul, cok ozledim. LeyLa & Disconnected : mutlulugunuza nazar degmesin. hepinize ayri ayri hayranim.
__________________ Valar mørghulis. |