Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ekim 2011, 06:58   #762
Ruj
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Düşün ki o bunu okuyacak

Kimseye açma cesaretini vermediğim yürek kapılarımın kilidini almışsın habersiz…
Girmişsin içeri
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hapsetmişsin kendini … Çıkmamışsın asla… Kendimden bile saklamışım seni
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
senle geçirdiğim her saniyeyi
herşeyi sevdiğimi senle… Gözlerimin artık daha bir mutlu gülmesinin sebebinin “sen” olduğunu çok mu geç farketmişim?

Başka bahanelere bağlamışım umutsuzluğumu. Aslında “sensizlik”miş tek derdim de geç anlamışım… Ya da anlayamamışım
inandıramamışım kendimi …

Bir yandan mutluluk ve umut diğer yandan özlem ve sensizliği tatmışım. Uykusuz kaldım gecelerce; uykum olmuşsun meğer… Gündüzlere sığdıramamışım seni
gecem olmuşsun…Rüyam olmuşsun…Sabahları doğan güneşim olmuşsun …

Her günüm sen olmuş
sen ise herşeyim olmuşsun…Çok mu geç anlamışım..?

Geç kalıyorum sana derken
elimi ellerinin arasında bulmuşum ve hiç benim olmayacak sandığım sevgini özümseyerek içime çekmişim bir nefes gibi…

Başkalarına bakan
başka başka gözler arayan sandığım gözlerini hapsetmişim gözlerime ve tüm yüreğimi vermişim ellerine düşünmeden
öylece… Çok mu geç farketmişim. Çok mu gecikmişim ? …

Pişmanlıklarla dolu hayatımda

Artık izin yok geç kalınmışlıklara sensizliğe ve sensiz sevgiye…

Keşke”lerimi atıyorum çöpe …
İyi ki” lerim cebimde …

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet