10 Ekim 2011, 02:38
|
#762 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forum yöneticilerinden.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Hiçbir bilgim yok.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nicki tanıdık fakat kendisini şahsen tanımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Sohbetinden keyif aldığım, değerli bir dostumdur.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - İyi yürekli hafifte asabi bir arkadaşım.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Nicki tanıdık fakat kendisini tanıımıyorum.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Uzun zaman önce X bir sunucuda karşılaştığım birisi diye hatırlıyorum..
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] -Hiçbir bilgim yok.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Sessiz sakin kendi halinde bir kardeşim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forum yöneticilerinden.
|
| |