Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2011, 22:38   #6
Rengahenk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Evlilik nedir? Kimlerle evlenilir bu zamanda?

Alıntı:
Seni başkalarının yanında savunabilecek kadar avukat zekasına sahip olması,
Hastalandığında gece gündüz nöbet tutup iyileşmen için elinden geleni yapacak kadar doktor merhametini yüreğinde taşıması,
Ve zamanı geldiğinde seni eğitecek bir öğretmen,
bazen de eğitilecek bir öğrenci olmasıdır önemli olan.

Yazının geneline katılmakla beraber "Heh işte bu" dediğim kısım bu bölümü okurken geldi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

şunu da eklemek isterim ki; farklı bir platformda sorulan "Sevgiliniz/eşiniz hangi meslekten olsun?" sorusuna arkadaşımın cevabını paylaşmak istedim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Alıntı:
valla sağlıktan anlasın, biraz da psikolojiden.. bi parça mühendislik bilgisi olsa iyi olabilir,
makinadır bilgisayardır türlü tamir işleri elinden gelmeli.. musluk tamir edebilmeli, ütü onarabilmeli, tüp takabilmeli..

sonra siyasetten anlasın, bi dost meclisinde memleket meseleleri konuşurken sessiz kalmasın..

biyoloji bilgisi de olsa hiç fena olmaz hani, çiçek isimlerini bilsin, bilmek yetmesin arada çiçek alıp bizi de bilgilendirsin

mutfakta da iyi olsun, beraber mutfağa girelim ben annemden öğrendiklerimi o işin inceliklerini yapsın, birleştirip harika yemekler yapalım beraber .
bi de hasta ya da yorgun olduğumda karnımı doyurabilsin...

dediğim gibi az biraz tıpçı olsun, hastalandığımda yaralandığımda napıcağını bilsin,
tansiyonum düştüğünde öyle kalmasın ortalarda,
eczacı olsun biraz da baş ağrım tuttuğunda hangi ilacı vermesi gerekiyosa tak versin...

konservatuarda iyidir, gözlerime baka baka bişiler çalıp şarkı söylesin mesela, bu şarkı sevgilim için desin

kuaför olsun azıcık da, en azından saçımı kulağımın arkasına yerleştirmeyi bilicek kadar..

iç mimar olsun.. evimizi planlarken sen nasıl istersen aşkım demesin sadece, fikirler pratik önerilerde bulunsun..

şu köşe satranç köşesi olsun desin mesela öğretmen olsun, öğretmenim olsun..
bişeyler öğretsin bana hayata dair yaşamaya dair..
tavla öğretsin mesela, daha zarları atar atmaz nasılsa mat edicem demesin acemi bi sevgiliye..
yardım etsin gerekirse kendisi mat olsun ama öğretsin...

avukat olsun, savunsun beni, arkamda dursun hep..
zatıma gereksiz suçlamalarda bulunulduğunda "hayır" desin "siz yanlış düşünüyosunuz, olay şu şekilde gelişti" deyip başlasın anlatmaya..

son olarak psikolojiden çok iyi anlasın.
ben ne istiyorum söylemeden anlasın beden dilimi çözsün ne zaman nasıl davranması gerektiğini bilsin..
üzgünsem mutlu etsin, mutluysam mutluluğumu daim etsin ve hep gözlerime bakıp anlıyorum, anlıyorum desin

sanırım benim arayacağım özellikler bunlar olacak

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver