Cevap: Evlilik nedir? Kimlerle evlenilir bu zamanda?
| AnsweR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Aslında konu evlilik programları ile alakalı olsa biraz daha güzel olabilirdi. Evlilik ciddi ve sorumluluk isteyen ve her baba yiğidin hakkından gelemeyeceği bir olaydır. Kiminle evlenmeye karar vermekten çok evlendikten sonra ne olacağını kestirmek gerekiyor. Doğru kişi ile ömür boyu yaşamayı vaad etseler ne kadar tereddüt ederiz?
Önemli olan o sorumluluğu almaktan geçiyor. Evlilik kapsamlı bir yaşam biçimi. Sadece 2 eş arasında olan bir olay değil. Bunun içerisine akrabalarda girdi mi biraz macera yaşanması gerekiyor. (Her evlilik için söylemiyorum tabi).
Evlilik programları mevzusuna ise hiç girmek istemiyorum. O programlar hakkında yorum yapmak veya izlemek kendime haksızlık olur.
Kısacası kiminle evleneceğimizden çok evlendikten sonra evlilik nedir kavramını öğreniyoruz. Koca bir sorumluk ve dengeleri ayarlamaya çalışan bir eş olma durumu. Çok detaylı anlatmak istemiyorum. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
( Bu aralar forum üzerinde evlilik üzerine çok konu açılıyor. Sanırım birçoğunun çağı gelmiş )
| Bir evliliğin sorumluluğunu almak zordur.Bu yüzden belli bir yaşa gelmiş kişilerin evlenmesi daha doğru.Çocuk yaşta evlenip,sonra evliliğin şartları ağır geldiğinde boşanmak değildir mesele.
Ayrıntılı olmasa da güzel yazmışsın.
Bu arada forumda evlilik konularına rağbet çok diye,bu konu hakkında yazı yazmayı doğru buldum.Gelsin herkes açıklasın o halde hayallerindeki eş adayını veya evlilik kavramını.
Teşekkür ederim. |