Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2011, 21:33   #760
Rengahenk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : yaşın hep 19..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
arbie nin aşkı..Hocamı anımsatıyo nicki..Gördüğümde duraksıyorum..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bugünkü ziyaretçim..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : komik,değişik, bi acaip
Arkadaş listemin ilk'i oldu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Forumca sevilip sayılıyor gördüğüm kadarıyla..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hoşsohbet

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : pek çalışkan, genç mod..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Frekanslarımız tuttu gibi, arkadaş olabiliriz belki de

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : bazen donuk,soğuk, yerleştiremedim daha bi yere..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ilk kez görüyorum sanırım Pazar ziyaretçisi

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver