Cevap: Kızılderili Burçları
23 Ağustos - 22 Eylül BOZAYI "Çözümlemeci ve mantıklı düşünme yeteneği olan bir organizatör!" Uğurlu Taşı: Ametist Rengi: Erguvan * Mantıklı, >>Fazla mantıkçı davranıyorum bazen, iyi olmuyo.. * Adalet duygusu güçlü olan,>>çok şükür.. * Yalana karşı hassas ve hemen hisseden,>>yer yer sinir sahibi oluyorum bundan dolayı * Öfkesini soğukkanlı ve hesaplı bir şekilde gösteren,>>yok bunda uymadık, parlarım uzun süre sönmem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* Konuşmayı seven,>> ortamına göre.. * Aynı zamanda uzun süre suskun kalabilen,>> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* Korkutucu bir düşman,>>adamın aklını alırım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* Somut aleme ve lükse meraklı,>>koşullarıma göre keyif yaparım * Akıllarına koydukları zor, kolay her şeyi yapabilen,>>bundan emin değilim işte :/ * Sorumluluk duygusu çok güçlü,>>annem söyler bunu.. * Sinirli ama sevecen bir ana-baba,>>bilemiyorum * Temiz, titiz,>>hasta değilim- şimdilik- * Disiplinli ve düzenli, * Uyumlu ama çekingen,>>Ahenk ;s3 * Aldatılmaya tahammülü olmayan,>> bitiririm oracıkta adamı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* Sorunları kolayca çözebilen,>>kendi sorunlarımı ışık hızıyla.. * Zayıf olan herşeyi küçümseyen,>>Eksikliğiyle gurur duyanlar için evet... * Ruhsal gelişim konusunda desteğe ihtiyaç duyan, * Yemeğe düşkün ama rejimi de seven,>>rejim bana göre değil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* Hekimlik, yönetim ve savunma konularına meyilli,>>avukat tanıdıklarım 'bizim meslekte olmalıydın' der...ama ı ıhh Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
* Hassas Nokta; Mide, bağırsak ve kalp,>>kalbim çok hassas çok.. * Tasarıları ve düşüncelerinin bozulmasına asla izin vermeyen, * Dürüst ve etkin bir kişilik!>>Ahh teşekkür ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bozayı çıkmasına içerledim ama maddeleri okuyunca küsmemeye karar verdim :P Erguvan rengine ve İstanbul'un erguvan mevsimine bayılırım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |