Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2011, 14:18   #20
Coder
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 61.Hafta Çok Bilmiş ''Coder''

Bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Müdür ben kendime özel soru sorulmasını pek sevmem. Sanada sormucam (;

1- Kayseriye ne zaman geleceksin? En son ne zaman geldin?
2- Benden de eski üyeliğin var forum hakkında düsüncelerin neler?
3- Olmazsa olmazların nelerdir?
4- Uğraş verdiğin ilgi alanların nelerdir?
5- Mturk 'e takıldığını hatırlıyorum hala devam ediyormusun yoksa ayrıldın mı neler yapıyorsun?
6- Benim hakkında düsüncelerin neler? (;

Şimdiden tskler...

1- Kayseriye en son 2 Ay Önce Gittim Yaz Tatilinde gidecegim Tekrar Ağustos gibi.

2- Forum hakkında düşüncem Bilmedigimiz Bir Çok Kurulumu Kodları burası sayesinde ögrendim yani Bilgi edilebilecegimiz Büyük ve gelişmiş Forum Yeni Başlayan arkadaşlar Kendilerini Geliştirmek için Bir çok Bilgiler sahip burda Önemli Üstadlar var nick vermek istemiyorum Hepsinede Tşk ediyorum bizlerle bilgilerini paylaşıp birşeyler öğrettikleri için.

3- Olmazsa Olmazım İhanet Ve Yalan Olmayacak bu heryerde geçerli İrc hayatındada Real Hayattada.

4- İlgi Alanım mirc Scprict Ve Unreal İrcd Ama 2 yıldır ilgilenmiyorum Bıraktım sayılır artık

5- Evet Mircturkdeydim bundan 3-4 Sene Önce Bazı sebeblerden dolayı Ayrıldım Şuanda Sibertr.net Var Arkadaşımın Ona Az çok yardım ediyorum Destek Oluyorum yani.

6- Senin Hakkında Düşüncem Kendini bilen Olgun kişilige sahip Saygılı Her zaman Kendini geliştiren birisin Saygı Duyuyorum Kendini geliştiren kişilere herzaman .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet