Cevap: Biten Aşkların Arkasından Ağlanmaz
Insanlik hali, elinde olmadan bir sekilde icindeki firtinalari disariya vurma duygusudur bence aglamak. Bir rahatlama.. stres atma.
biten iliskiden kimi saklamaz gozyaslarini kimi gizli gizli aglar, kimi ise aglamaz.. baska yerlerden cikartir uzuntusunu.
Ben cok agladim biten iliskilere. Fakat, bittigi icin degil. Insanda bir duygu olusuyor ister istemez. Neden bitti.. neyim eKSIKti dusunceleri. Bir asaglik kompleksi.. bir agirlik cokuyor. Ellinden geleni yapmissiz, hayatina o kisiye gore adayacak zaman, bir hayal kirikliligi, hak etmeme duygusu. Bitmesi yuregini okadar yakmaz.. biraktigi bu duygular icini parcalar. Ve uzun zaman kendini toparlayamazsin. Istemezsin bu dusuncelere sahip olmak, yada sozde yikilmak ruhen, fakat o hayal kirikliligi o yasanan duygusallik icinde insan kendini bir sekilde rahatlamasi icin agliyor. Aglamak insani rahatlatir. Icine atmamak gerekir dusunuyorum. Degmez , biten biter giden gider fakat insanin kendini biraz daha iyi hissetmesi icin disariya bir sekilde o SIKINTIisini atmasi bence faydali. Aglamayip icine atmak.. biriktirmek tehlikeli dusunuyorum.
Bizim icin bitmis ve uzucu birseyin nedenini dusunmeye calismak gerek. Belki biten ve bize bukadar aci veren birseyin, ilerde bizim icin daha hayirli oldugunu gorebiliriz.
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|