Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ekim 2011, 04:45   #10
Feronia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Duzenli yasam basarinin sirrimidir?

Evet.

Egitimdede, is hayatindada oyle. Biz aksam 11.. 12. . bazen saat 1 de yatarken, ornek misali yabancilar saat 10da yattiginda cok gec yatiklarini ve uykusuz olduklarini soyluyorlar. Onlar icin hafta ici, erken yatma erken kalkma, calismak ve hafta sonu iste yine erken kalkip gezmek dolasmak ve aile ile guzel zaman harcamak. Cocuklarinida oyle yetistiriyorlar. Herseyin bir zamani ve duzeni var. Yeme icme, uyuma, calisma saatleri, ve ailecek bu duzene uyuyorlar.
Universite yillarimda, 98 99 alan ogrencilerinin calisma duzenini bir turlu anlayamiyordum ta ki yuksek puan alan ogrenci ile arkadaslik ettigim gune kadar. Malesef bir faktor de parasi olanin daha yuksek puan alma imkanina sahip olmasiydi. Bizim universitenin cogu Cinli ogrencilerde ve cogunda ellerinde ingilizce elektronik sozluk, cogu ingilizceyi bile duzgun konusamiyordu. ellindeki sozlukle surekli birseyler yazip surekli birseyler ogrenmeye calisiyorlardi. Evet ogrencinin cabasi cok onemli calismasi onemli.. fakat malesef haksizliklar da oluyordu cunki bu ogrenciler parayi verip verip yedek hocalar tutuyorlardi. Bizim imkanimiz buna yetmiyordu ve calistigimiz ile kaliyorduk. ne kadar calissak o yedek yardimi alamadigimiz iicn belli notlarimiz oluyordu.
Duzenli yasam is hayatindada onemli. Sahsen hala duzenli hayata giremedim. Hep erken yatip erken kalkan, cok calisan biri olmak isterdim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ki bu mumkun olmuyor nedense. erken yatmak benim icin bir ismis gibi oluyor. ve SIKIYOR. ertesi gun ise is yerine yari uykulu ve bitkin halde variyorum. tabi etkiliyor. Calistigim insanlar ise, dinc ve dinamik halde her gun. Ve hayatim boyunca da bu illerlememek icindeyim. bir turlu istedigim yere varamiyorum.

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver