[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sevdiğim, saygı duyduğum hemşerim, kardeşim. İzmir'in kahve ve falları meşhurdur! anlıyorsun sen eheuh
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forumda kırılgan, nadir, hassas olan bayan kullanıcılarımızdan. Hayat umarım seni güldürür çünkü hayat çok uzun güzelim.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Profil ziyaretçim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Profil ziyaretçim
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yakışıklı bilal'im benim aynı zamanda profesyonel voleybol antrenörü! Kırgın olmadığını varsayıyorum:p
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Berk'in yorumları, konuları güzeldir, kırgınlığım anlamış, mesajımı almıştır o misali :q
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Evli, mutlu, çocuksuz bayan kullanıcılarımızdan
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Onu okadar çok seviyorum ki, benim arkadaş listemde tuttuğuma göre çok da değer verdiğim biridir. Duygusal, hassas, ince düşünceli kardeşim benim. Ben ona bütün herşeyi objektifliğiyle söylerim, oda bu yönümü seviyor olsa gerek
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Zerafet güzelliğiim, ona baktıkça zerafeti anımsıyorum. Her zaman diyorum, diyeceğim!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.