Cevap: Rüyaniz yorumlanir
Merhaba,
Ben de bir rüya gördüm, çok ilginçti. Uyandıktan sonra tekrar uyuduğum için rüyayı tam olarak hatırlamıyorum, hatırladığım kadarını yazacağım.
Askerliğimin tecil süresini uzatmak için bir yere gitmiştim. Bu kısımdan sonrasını hatırlayamıyorum ancak sanırım orada bir sorun yaşadım.
Daha sonra peşime birileri takıldı, kim veya kimler hatırlamıyorum, bir yere doğru gittim ve orada da askerler vardı. İşin kötüsü orada askerlere silah doğrulttum, olaylar büyüdü oradaki askerler ile ve bir kaçını vurmak zorunda kaldım. Daha sonra birisini daha vurdum ancak zorda kaldığımdan değil bana zarar vereceğini düşündüğümden. Ayrıca sanırım birisini de zevk için vurdum sonrasını gözlemlemek için. Bir yandan da etrafa bakıyordum, diğer askerler bekliyorlardı karşımda.
Bir komutan geliyordu ve hemen kaçmayı düşündüm oradan. Daha sonra etrafı tekrar gözlemledim ancak yerimde durmuyordum. (Şundan emin değilim böyle miydi diye fakat yazayım: Karşımda bekleyen askerler isteseler vurabilirlerdi silahlarını kullanıp fakat hiç hareket etmediler.)
Sonra komutan yaklaşınca ben kaçmaya başladım, komutanın yanında bir asker daha vardı ve bana ateş etmeye çalıştılar fakat edemediler, sanırım etraflarına ateş ettiğim için panikten silahlarını çıkartamadılar. Ben onlara ateş ettim ancak üzerlerine değil, kaçırmak için yakınlarına ettim. Böyle biraz kovalamaca sürdü ve yine etraflarına bir kaç kez ateş edip bir tepeden atladım ve uyandım. Komutan belinden silahı çıkaramadı, yanındaki askerin ne yaptığını tam olarak hatırlayamıyorum.
___
Böyle ilginç bir rüya gördüm. :|
Not: Askerlik korkum yok. Hatta ileride gittiğim zaman orada kalıp askeriyede görev yapmayı da düşünüyorum.
Konu N999 tarafından (07 Ekim 2011 Saat 18:41 ) değiştirilmiştir.
|