Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2011, 14:49   #1
LeyLa
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Benzine indirim geliyor .

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]e [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] geliyor

Akaryakıt dağıtım firmaları 95 oktan kurşunsuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in satış fiyatını düşürdü.
Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in satış fiyatı, bugünden geçerli olmak üzere, litrede ortalama 3-6 kuruş indirildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Akaryakıt dağıtım şirketlerinden Petrol Ofisi (PO) bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre satış fiyatı, Ankara ve İstanbul bayilerinde 4,32 liradan 4,27 liraya, İzmir'deki bayilerde ise 4,31 liradan 4,26 liraya düştü.

OPET bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi Ankara ve İstanbul'da 4,32 liradan 4,26 liraya, İzmir'de 4,30 liradan 4,26 liraya geriledi. BP bayilerinde ise 95 oktan kurşunsuz benzinin litresi Ankara ve İstanbul'da 4,32 liradan 4,29 liraya, İzmir'de de 4,31 liradan 4,28 liraya geriledi.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbest piyasaya nedeniyle şirketler ve şehirlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet