Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ekim 2011, 13:07   #203
MesqeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ScanX v.2 --------

Svs1988 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Emeğinize sağlıkgüzel birbot daha doğrusu bu güne kadar yapılan en iyi botlardan birisi lakin burada kurulum amacıyla yazılan tüm işlemleri yaptım eggdrop versiyonunu 1.6.19 a yükselttimconf dosyasını bire bir yaptım baştan sona inceledim tcl dosyasında master kanallarını admin olarak conftakinide admin olarak düzenledim bot kanallara giriyor buraya kadar sorun yok 1 dk sonra bot admin ve diğer kanallardan çıkıyor ve bot aşırı lag durumunda adam saldırı yapıyor yapıyor çıkıyor bot sonradan çalışıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
bunu nasıl çözeceğiz yada sunucu koruması için en iyi botlardan bir tane önerebilirmisiniz.

Lagdan Kurtarmak botu hızlandırmak icin..

Bot Oper Ekleyiniz

ssh ye bağlanın ve sırasıyla aşağıdaki komutları uygulayın

cd egg*1*
cd src
cd mod
cd server.mod
pico server.c

server.c dosyasina girdik ve şu satiri bulunuz.
#define msgrate 2
bu satiri şu sekilde değiştiriniz.
#define msgrate 0
Değiştirdikten sonra CTRL+X basiniz Y basiniz. Daha sonra ise
cd
cd egg*1*
yazdiktan sonra sirayla şunlari yazin.
./configure
make config
make
make install

TcLde Sorununuz ile ilgili gereken ayarları Yapmak İcin.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
############################################################### ## Botun gireceği global kanallar. Bu kanallar Confta da ## ## Belirtilmiş olmalıdır. Ve Admin kanalını belirliyoruz ## ## Kanal sayısını artırıp azaltabilirsiniz. ## ############################################################### set globalkanallar { "#kanal1" "#kanal2" "#kanal3" "#kanal4" "#kanal5" "#kanal6" "#help" } set admin_chan "#master"

"Kanal" confta ekli olması gerekir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
############################################################### ## Bot sunucu üzerinde aşağıda belirleyeceğiniz sayıdan daha ## ## daha fazla user olan kanala otomatik olarak girer ve ## ## kanalı korumaya alır. Default olarak 5 ayarlanmıştır. ## ############################################################### set usersayisi 5

setuser sayısı 5 Egerki kanalda 5 user yoksa cıkar. Girmez Ama conf ve tcL de Kanal ekli ise cıkmaz
Umarım işine yarar kolay gesin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan