07 Ekim 2011, 12:43
|
#745 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bende arkadaslara katiliyorum, görevinin hakkini veriyor.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Profilimde ne isi var anlayamadim, görmezsem sevinirim birdaha. Mod.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Saygi duyulan büyügüm.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Forumca sevilen, canayakin, neşeli, iyidir
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bu sıralar cok görmeye basladim nickini, seni görmek güzel.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Haksizlik mi ettim ben sana ya bilmiyorum ki, insanligina tek lafim olamaz olmadi da ama, bu halin gayet iyi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Forumdas. - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Yıllanmıs sarap gibi bir hatun. Dostumdur.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kardesim kadar severim. Efendi, saygili, cok şekeeer.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Sohbetini seviyorum. İnsancil bir arkadas.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kuşlardan sen anlarsin, konuş onlarla! severim Hakan'i.
|
| |