07 Ekim 2011, 12:23
|
#743 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : profil ziyaretcisi
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Gül, iyidir, cicidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : melegim, börtüm, böceğim. sevdigim kardesim.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : eski arkadas.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : tanisma mesaji atti, samimi arkadas.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : forumda gordugum kadari ile taniyorum, samimi birine benziyor.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : iste burada dur :p ben deli isem bu catlak.. sokakta gordugu kurbagayi evine alip optukten sonra icinden prens cikmayinca tekrar sokaga atabilen biridir. en sevdiklerim listesinde ilk 3 ü cok uzun zaman zorlayacaktir, o üc kisiden de cogu zaman birincilikle cikacaktir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Melos, en sevdigim 3 kisiden bir digeri. muhabbeti asla baymayan kisi.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Muge, bir bayanda ne araniyorsa hepsi var onda. Alimli kisi.
__________________ everybody lies.
Konu Nonserviam tarafından (07 Ekim 2011 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.
|
| |