Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2011, 11:06   #739
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Görevinin hakkını veriyor, forum genelinde seviliyor, en çok She seviyor herhalde eheh.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Asiliği bana sökmez ama söküyormuş gibi davranıyorum, iyidir Hasan, asi değil sempatik aslında.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bilemedim.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Anlaşamayacağız.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Nickini beğendiğim üyelerden biri, tanışmıyoruz ama sempatik, eğlenmeyi seven birine benziyor.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Tanıdığım güne lanet etsem yeridir. Bir insan neden herkesi uyuz eder, sinir eder? Ama her şeye rağmen, adamın müzik kulağı iyi, bahçesinde Anathema çalacak ahah.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Onu yeni tanımaya başladım, Türkçe'yi güzel kullanıyor.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Bilmiyorum.
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Serdar Metin, şiirlerini okuyorum arada.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: Eskisi gibi aktif değil forum içerisinde.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver