|
Namesis Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Cok sacma ve gereksiz bir guvenlik onlemi, unreal sunucularda zaten spamfilter mevcut ki zaten TR'de ki sunucularin cogu unreal kullanmakta nasil boyle birseyi dusundunuz anlamiyorum :d SeYH_SaMiL vermis oldugun link'i inceledim, fakat konu ile uzaktan veya yakindan alakasi bulunmamaktadir. status-window=/lusers # Status penceresi çift click komutu query-window=/WHOIS $$1 # Özel penceresi çift click komutu channel-window=/MODE # +b # Kanal penceresi çift click komutu nickname-list=/query $$1 # kanal nick listesi penceresi çift click komutu all-channel-window=/join # # tüm kanal penceresindeki çift click komutu |
Çift tıklamayla alakalı olabileceğini düşünerek o linki yazdım ve çözüm bulamadığımı bende belirttim, ayrıca yasaklanma amacını yadırgamak anlamsız bence, default olarak kapatılmış durumda verilmesini anlıyabiliyorum fakat nasıl aktif hale getirileceğine dair bilgi paylaşılmamış olması pekde doğru değil. Bakalım kendilerinede duruma dair mail gönderdim dün, bu konuda bilgi paylaşırlarsa memnun olacağım müşterim adına.
iyi paylaşımlar.
Edit:
Merhaba, eğer urllerin tıklanmasını istiyorsanız , Lisanslı domain yetkilisi bizden güncel applet isteyebilir. Saygılarımla Ufuk AŞLAKÇIOĞLU FlaxChat Geliştiricisi Kendilerine teşekkür ederim, iyi çalışmalar.