Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ekim 2011, 00:35   #4
¿
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Flaxchat url engelleme

flaxchat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba,

Bu durum sunucu üzerinde yapılan isteksiz reklamlara kullanıcıların tıklamasını engelleme amacı ile yapılmış bir güvenlik önlemidir.

Cok sacma ve gereksiz bir guvenlik onlemi, unreal sunucularda zaten spamfilter mevcut ki zaten TR'de ki sunucularin cogu unreal kullanmakta nasil boyle birseyi dusundunuz anlamiyorum :d

Dipnot Mesajı: Siz bu link guvenligini dusunene kadar port sifresi guvenligine bi cozum dusunseydiniz daha iyi olurdur. :d

SeYH_SaMiL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Merhaba, url 'lere tıklanabilme özelliğinin aktif olmasını isteyen müşterim var ve cevabını bu sorunun ne yaızkki bulamadım. Flaxchat applette url lere tıklanabilir duruma getimek için yapılması gereken nedir skin.txt dosyasına bahsedilen kodların ekli olmasına rağmen tıklanamamaktadır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Burda bahsi geçen kodlar ekli hatta direk demo sitenin skin.txt sini attım yinede aktif olmadı acaba sesbebi ne olabilir.

SeYH_SaMiL vermis oldugun link'i inceledim, fakat konu ile uzaktan veya yakindan alakasi bulunmamaktadir.

status-window=/lusers # Status penceresi çift click komutu
query-window=/WHOIS $$1 # Özel penceresi çift click komutu
channel-window=/MODE # +b # Kanal penceresi çift click komutu
nickname-list=/query $$1 # kanal nick listesi penceresi çift click komutu
all-channel-window=/join # # tüm kanal penceresindeki çift click komutu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet