Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: Aze Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Forumda ki aşkınız: Yok. En kankanız olan kullanıcı: Aze, Galatasaray. En şıpsevdi kullanıcı: - En kibar kullanıcı: SBE,Gajul,aLper,Nonserviam,Kalemzede. En online kullanıcı: Çok fazlalar yazamayacağım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
En kültürlü kullanıcı: Aze,Gajul,esekherif,Lanet. En sabırlı kullanıcı: Bilmiyorum. En değerliniz: Aze'm. En paylaşımcı kullanıcı: Aze, Burn, Leyla, dreamy,Ruj, Melodram,Kalemzede. En ciddi kullanıcı: X. En sakin kullanıcı: Ivy. En sinirli kullanıcı: - Forum genelinde en sevilen kullanıcı: - En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: - En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı: - En çok konuşan kullanıcı: - En az konuşan kullanıcı: - En fanatik kullanıcı: Galatasaray Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı: Aze, Kalemzede, dreamy. Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı: Galatasaray,yagmuR,Melodram,Ivy,Aze,dreamy,SBE. En mütevazi kullanıcı: Ivy,yagmuR. En kibar/efendi kullanıcı: SBE,Nonserviam. En marjinal(farklı) kullanıcı: Galatasaray! En gerçekçi kullanıcı: Aze, Burn. En güzel kullanıcı: Aze'm. En yakışıklı kullanıcı: - En iyi avatar'ı olan kullanıcı: - En iyi imza'sı olan kullanıcı: - En iyi nick: - En iyi admin: aLper. En iyi süpermoderatör: Emre. En iyi moderatör: Aze Burn,dreamy,Ruj, Leyla, Kalemzede.
__________________ Ey iki adımlık yerküre; senin tüm arka bahçelerini gördüm ben.
Konu Mara tarafından (07 Ekim 2011 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.
|