Cevap: IRCForumlari.NET - EN'ler.
En tatlı belanız: ~~ Forumda ki aşkınız: ~~ En kankanız olan kullanıcı:sevmiyorum bu tabiri ama Perius iyi arkadasım) En şıpsevdi kullanıcı: ~~ En kibar kullanıcı: taLos,Bora,Kacak,Emre,Adem,Rodrigo En online kullanıcı: sanırım she En kültürlü kullanıcı: ~~ En sabırlı kullanıcı:~ben ve Perius.. En değerliniz: biliyordur kendini) En paylaşımcı kullanıcı:Kalemzede,Ruj,Burn,Chione En ciddi kullanıcı:Chelt.. En sakin kullanıcı:ben,Perius En sinirli kullanıcı:henuz denk gelmedim.. Forum genelinde en sevilen kullanıcı:Perius,Leyla,Burn,Leyla En karizmatik/şekil/gösterişli kullanıcı: ~~ En çok tanışmak istediğiniz kullanıcı:~~ En çok konuşan kullanıcı:~~ En az konuşan kullanıcı:~~ En fanatik kullanıcı:Ruj Konularını en çok beğendiğiniz kullanıcı:Perius'un burclar hakkındaki paylasımlarını cok severek okurdum artık yazmıyor..Ivy,Mara,Burn,Aze,Leyla,Kacak Mesajlarını(Postlarını) en çok beğendiğiniz kullanıcı:Burn,Ivy,Perius,Kacak,Mara,Chione En mütevazi kullanıcı:bircok kisi var.. En kibar/efendi kullanıcı:Emre,Kacak,Bora,Adem,Coder,Mizah,Deinycous En marjinal(farklı) kullanıcı:esekherif En gerçekçi kullanıcı:Chelt En güzel kullanıcı:sevdiklerim bana hep cok gzuel gelir.. En yakışıklı kullanıcı: : ) En iyi avatar'ı olan kullanıcı: su an en guzel avatar bence benim avatarım) En iyi imza'sı olan kullanıcı: Perius,Ruj,ben) En iyi nick: ~~ En iyi admin:Adem,Alper En iyi süpermoderatör:Emre En iyi moderatör:Kalemzede,Ruj,Aze,Leyla,Burn, |