Cevap: Haftanın Polemiği < 14 > KELEBEK.ORG
Sanırım açıklama yapmam gerek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Öncelikle bottan başlayayım.
Bot kodlandığından bu yana sunucu için windows makinesini bile kendimiz aradık bir zamanlar ali baktı bir zamanlar ben. Tabi kimse kimseye hizmet etmek zorunda değil sonrasında kendi bilgisayarımızdan açtık bu yıllar sürdü şimdi bıraktım diye suçlumu oluyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (Botu asıl bilgisayarından çalıştıran kişi YapraK'tır) 7/24.
-
Sunucunun durumuna gelince öyle bir hal aldı ki anlatılmaz resmen yaşanır Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Örnek: X denilen bir bayan kullanıcı biraz bilgisi var 3 5 clone sokup küfür eden huzuru bozan vatandaşlardan bir tanesi.
Globalop olmak istedi hayır dedim, Helper olmak istedi hayır dedim 1 hafta girmedik bir bakıyorum arkadaş helper olmuş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İşin aslı örnekte verdiğim gibi millet küfür edip nick değişerek yönetimde yetki alıyor.
Bu işi düzene sokmak sunucuya çomak sokmak mı oluyor?
Birçok kez bırakmak istedim ama işin acı gerçeği ben olmayınca orayı savunacak kimsenin kalmamasıdır! Ufak bir saldırı olduğunda kanalları kapatmak sohbeti engellemek çare değildir lamerlerin verdiği 3 5 ufak kodlarla saldırıyı engellemeye çalışanlar var bilgi yetersizliği var ben senelerimi vermişim sunucunun sohbete kapalı kalması insanın içini sızlatıyor çoğu kezde bu nedenle geri geldim.
"Benim küfürlü loglarım kanal genelinde kızlara yaptıklarım?"
Ne yapmışım ben arkadaşım kızlara, kanal genelinde ne yapmışım?
Otoriteyi sağlamak düzeni sağlamak için kanal genelinde lamerlere laf sokmam yanlışmıydı?
Lamer bana laf sokacak ben suacağım öylemi?
Susanlarıda görüyoruz millet kanalda küfür ederken op adam küfür yiyeceğim düşüncesiyle adamı banlamaktan korkuyor. Yönetimde 2 kelime laf ettiğimde başka kanallarda söylediklerimin yayıldığını görüyordum.
Yönetim içindeki bu pislikleri temizleyerek kanallarda bunları yapan kişilere ağır ithamlarda bulunmam saygısızlıksa evet yaptım.
Çok şey var konuşulacak anlatılacak ama senin beni buradaki karalama çalışman bu forumdaki insanların bana bakış açısını değiştirecek düşüncesiyle bu açıklamayı yapıyorum öğrensinler bilsinlerki bakış açıları adaletli olsun.
Açıklamada bulunmamın sebebi kimliği belirsiz bir kişi için değil buradaki bu konuyu okuyan IRC/mIRC önem veren kişilere olan saygımdandır! - Benden önce Gemlik(ali) gitti nedeni hiç soruldumu?
Bana neden bu sefer bıraktın denildimi?
Orası için yaptıklarım fazla değil azda değil bana verilen yetkiyi her zaman son sınırına kadar kullanmışımdır! ama menfaatim için değil sunucu içindir. Yıllarca yapıyoruz yaptırıyoruz ama işin içinden çıkınca en kötüsü biz oluyoruz.
Ben kötüyüm işinize gelirse! |