Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ekim 2011, 12:44   #730
Slipknot
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevilir delikanlıdır.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hakan abi iyidir.
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Graaay! No women no sen aga. CISS'ın üyelerinden sevilir
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanımıyorum.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah mutluluğunuzu daim etsin.
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Canh2o,onu görünce susadığımı hissediyorum. Arada bir manyaktır,biraz da konyak içer. Onu bırakta Zakkum / Hipokondriyak sana gelsin :F
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şahin ambilivibıl.
  8. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ömür'lü olsun aga! Bir yastıkta kocayın!
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ibrahim abi sevilir.
  10. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aga üstüne çizik atmışlar her kimsen? Bir yanlışını görmeyim bir daha ona göre,bu sefer onlar çizmeden ben çizerim oa göre!

Kahraman Tazeoğlu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver