|
X Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba,
Koc Universitesini derece ile bitirip 750 tl ile ise baslayan bir arkadasim vardi, suan 6000 tl maas aliyor.
Dusuncelerinin buyuk bir kismina katiliyorum lakin Universite mezunu genclerimizin buyuk cogunlugu 800 tl maasi begenmiyor maalesef, hicbir is tecrubesi olmadigi halde 2000 tl ile ise baslama dusuncesi birak TR'de dunyanin her ulkesinde abesle istigaldir.
Ben Berkeley College Business Management bolumu mezunuyum ve bir firmaya is basvurusu yaptigimda adamlar benden bilgisayarli muhasabe sertifikasi istemislerdi, aci ama gercek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Temennim odurki genc kardeslerimiz biraz daha sabirli davranmayi ogrensinler, yoksa belirttigim dusunce mantigi ile sadece kendilerine zarar verirler.
|
Buna kelime kelimesine katiliyorum. Komsunun oglunun 15.000 TL'siyle ilgilenmeye gerek yok, helal paraya haram karistirmadikca cok zordur o tur miktarlara ulasmak.
Türkiye'de işler bence bu konuda gayet guzel ilerliyor, cogu sirketi tebrik etmek lazim bu yonde. Kofte vermelisin biraz adamlara onlar da sana ekmek versin.
Baska islerle ya da baska kisilerle kiyaslamaya kalkarsan sonu yok bu isin.