27 Eylül 2011, 23:50
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Bayanlarin Parfum Aliskanliklari
| Burn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sizin sorduğunuz soruya gelirsek ben kendimden söyleyim.Evet çok aşırıya kaçaçak sekilde parfüm sürerim ama bu karsı tarafa hissettirmek için degil,kendim koku hastası olduğum için.Odamda bile otururken mutlaka sıkarım parfum.Ben öyle kaç şişe parfüm bitirdiğimi biliyorum.
Üstelik koku sürmek o kadar da kötü olarak algılamayın lütfen.Yanınızda terli bir bayan otursa (Parfüm,deodorant alışkanlığı olmayan) mutlaka diyeceginiz tek şey "igrenc kokuyor" olucaktır.Ya da aynı şekilde bir erkek içinde.
Ve bana göre böyle olması daha hoş.Tabi bu benim fikrim..
| Aynen sana katılıyorum, Burn Bende kötü bir parfüm bağımlısıyım çünkü, Asansöre dahi sıkıyorum.. Tabi kendime de gülüyorum, niye bu kadar kötü kokulara tepki veriyorum diye, şu da var kaliteli bir parfüm kullanım sonrası tende çirkin kokular asla oluşmaz bunu hepimiz biliyoruz. Yaz aylarında, özellikle herkes kullanmalı diyorum.. bay - bayan dozunu aşmadan. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) |
| |