Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2011, 23:27   #9
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bayanlarin Parfum Aliskanliklari

Dün Kanıt diye bir dizi vardı onu izledim.Orada bir cinayetin perde arkasında insanların dikkatini fazla çekmeyen ama bilimle kanıtlanmış bir bölüm vardı.Tamda bu konuya uygun.Konuyu anlatan bayan: "Bayanların koku alma yetkisi erkeklere nazaran daha iyi oldugunu söylüyordu."Çok farklı kokuları bile teşhis edebilirmişiz.
Sizin sorduğunuz soruya gelirsek ben kendimden söyleyim.Evet çok aşırıya kaçaçak sekilde parfüm sürerim ama bu karsı tarafa hissettirmek için degil,kendim koku hastası olduğum için.Odamda bile otururken mutlaka sıkarım parfum.Ben öyle kaç şişe parfüm bitirdiğimi biliyorum.
Üstelik koku sürmek o kadar da kötü olarak algılamayın lütfen.Yanınızda terli bir bayan otursa (Parfüm,deodorant alışkanlığı olmayan) mutlaka diyeceginiz tek şey "igrenc kokuyor" olucaktır.Ya da aynı şekilde bir erkek içinde.
Sıktıgımız parfum gibi kokuların kokusunu kendimiz alamıyoruz belki bazı insanlar sırf almak için de boşaltıyor olabilir.Peki bunu hiç düşündünüz mü?
Kaldıki kendine bakmak bence garip karşılanmamalı.Bu bir makyaj yapmak gibi degil.Boya kutusuna batırılmak degil yani.Bu koku.. Bence her zaman kim olursa olsun etraftan "Aman çok pis" diye yanıt almak veya insanların ona "üff yahu hiç mi bakmıyor kendisine" demesi yerine kendisinin içi rahat bir sekilde istedigi sekilde kullanması biraz hoş karsılansın.Üstelik bunu sadece bayan yapmıyor,erkeklerde aynı..
Ve bana göre böyle olması daha hoş.Tabi bu benim fikrim..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver